Pizzablogi

Kohti ravintolaa, osa 2: Miksi vegaaniruoka imitoi lihaa ja muita ikuisuuskysymyksiä
Suomen ensimmäinen vegaaninen pizzaravintola FLIP avataan ensi kuussa. Menun suunnittelu alkaa olla loppusuoralla, ja mukana on paljon tuttua sekä pieniä ja mahdollisesti vallankumouksellisia yllätyksiä.
Lue lisää
Kohti ravintolaa, osa 1
Jännittävä hetki, Suomen ensimmäisen vegaanisen pizzerian ovien avaaminen lähestyy kovaa vauhtia. H-hetkeen on aikaa enää alle kaksi kuukautta. Miten valmistautuminen etenee? Mitä on jo tehty ja mitä tehdään seuraavaksi? Tästä starttaa Kohti ravintolaa -blogisarja, joka tarjoaa vastauksia.
Lue lisää
5 syytä perustaa vegaaniravintola juuri nyt
Me avaamme FLIPin, Suomen ensimmäisen vegaanisen pizzerian Tampereen Kalevaan tulevana keväänä. Popup-kokeilut on nyt kokeiltu ja selkeä johtopäätös niiden pohjalta oli, että kiinteää ravintolaa kannattaa ehdottomasti kokeilla. Miksi? Tässä kirjoituksessa avaan viiden pointin avulla ajatuksia päätöksen taustalla. Toivon, että teksti toimii kannustuspuheenvuorona kaikille muillekin, joilla on saman suuntaisia aikomuksia tai haaveita!
Lue lisää
Suomen ensimmäinen vegaaninen pizzeria
Suomen ensimmäinen vegaaninen pizzaravintola FLIP aukeaa ensi vuonna Tampereen Kalevaan!
Lue lisää
Vegaanisen pizzan aika
Suomessa ei ollut ainuttakaan toiminnassa olevaa vegaanista pizzakonseptia, joten me päätimme perustaa sellaisen. Tässä blogissa muistellaan, millainen oli FLIPin ensimmäinen vuosi.
Lue lisää